Enthousiaste ontwerpers

Met een kleine groep enthousiaste ontwerpers bieden wij het ontwerpen van handtekeningen voor anderen aan. Wij beschouwen elke naam dan ook als een uitdaging om met behulp van de eventueel aangeven kenmerken een fraaie, karaktervolle, professionele handtekening voor je te maken.

Het ontwerpen van een handtekening is echter niet gemakkelijk. Het vraagt een buitengewoon gevoel voor o.a. vorm, handschrift en letters, een verfijnde motoriek en een uitstekende oog-handcoördinatie. Wij hebben deze vaardigheden verder ontwikkeld om een mooie handtekening te kunnen maken. Onze achtergrond is grafische vormgeving. Ook wordt gebruik gemaakt van kalligrafie (de kunst van het schoonschrift).

Handtekening.nl is ontstaan uit het gegeven dat vooral jongeren vaak geen mooie handtekening hebben. Om niet te zeggen saai, een beetje karakterloos. Het is vaak een klein priegeltje met meestal (on)leesbare (blok)letters van de voor- of achternaam of de eerste letters van de voor- en achternaam. Vaak is het handschrift ook niet zo mooi. Daar willen wij wat aan doen. Een handtekening gaat immers je hele leven mee!

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Onze contactinformatie >